Låna till båt med ett båtlån utan säkerhet

Jämför båtlån för att hitta bästa båtlånet med bästa räntan . Vi listar alla banker- och långivare som erbjuder dig att låna till båt utan säkerhet samt utan kontantinsats.

Låna till båt utan säkerhet

När det gäller den här typen av objekt som lån till båt brukar det högsta beloppet utan säkerhet vara upp emot strax över en halv miljon kronor. Vill du sälja båten till någon annan innan avtalstiden löpt ut avtalstiden måste du lösa lånet. Genom att välja den löptid på vilken tid båtlånet ska återbetalas, kan du själv reglera kostnaden för varje månad.

Nu för tiden kan du göra extra amorteringar under lånetiden, och därmed lösa båtlånet när du vill och kan. På detta sätt kan du få ditt båtlån billigare. Får du som sagt pengar över kan det vara ett bra alternativ att betala av båtlånet direkt eller snabbare än avtalat. Detta är det mest ekonomiskt fördelaktiga.

Kontrollera också om det tillkommer någon extra kostnad vid detta agerande, men de flesta ska vara obligerade att inte ta extra kostnad. Det finns också skillnader i villkoren mellan de olika krediterna. Till exempel är kreditens löptid längre vid köp av båt än av ett mindre värdefullt objekt. Ett tips om du ska låna för att köpa båt är det bra att teckna sig för sjöassistans samtidigt.

Sjöassistans

Vid teckning av sjöassistans kan du ringa dygnet runt för att få hjälp med: Bärgning/bogsering och hemtransport; assistans vid bränslestopp; sänkt självrisk på din båtförsäkring samt skärgårdsinformation och personlig service.

Lån till båt utan kontantinsats

Den låneform som används vid lån till båt tillkommer utan säkerhet men likaså blir båtlånet utan kontantinsats. Den summa som du lånar, får du egentligen göra precis vad du vill med. Du kan använda pengar som kontantinsats för ett båtlån med säkerhet, alternativt använda pengarna för att köra en båt direkt.