Jämför billån utan säkerhet

Hitta rätt långivare inför din bilfinansiering . Samtliga billån vi jämför tas utan säkerhet samt utan kontantinsats. Hitta bästa räntan på ditt billån idag snabbt och smidigt genom oss redan idag.

Jämför billån

Om du vill låna pengar för att köpa en bil finns det flera saker du kan göra. Det första du bör kolla upp är vem eller vilka du ska låna av. Det finns många aktörer på marknaden. Normalt kan du låna strax över en halv miljon kronor med ett billån utan säkerhet. För att få ett banklån på en bil (billån) ska du vara mellan 18 och 74 år. Vidare ska du helst ha ett fast arbete, sakna betalningsanmärkningar samt ha fast årsinkomst. För att kunna låna pengar till din bil gör banken en sedvanlig kreditprövning inför beslut om ditt billån.

Ränta på billån utan säkerhet

Räntan på ett billån utan säkerhet varierar från allt mellan 2,95% – 30%. Anledningen till det stora räntespannet är på grund av att långivare tillämpar individuell räntesättning på billån utan säkerhet, där lägre är lika med bättre förutsättningar. Vad som menas med bättre förutsättningar är exempelvis hög inkomst, sambo, över 25 år gammal och är utan betalningsanmärkningar.

Kan jag ta ett billån med betalningsanmärkning?

Det går att erhålla ett billån trots betalningsanmärkningar idag. Vad som dock kommer att ske är att räntan på ditt billån kommer att påverkas samt att du antagligen inte kommer att få låna en högre summa. Sen är antalet anmärkningar också en påverkande faktor samt hur gammal den är.

Bilfinansiering genom låneförmedlare

Vi anser att en bilfinansiering lättast utförs genom låneförmedlare. Vissa förmedlare samarbetar med upp till 40-talet bank- och långivare på nätet som din ansökan körs mot med endast en UC. De anslutna låneinstituten mer eller mindre ”budar” på dig och erbjuder låneerbjudanden direkt till dig. Därefter kan du på eget bevåg eller med rådgivare från låneförmedlingen, välja mellan dussintals billån för att du ska hitta den bästa räntan och villkoren .