Låna pengar trots betalningsanmärkning

Låna pengar trots betalningsanmärkning

Idag är det möjligt att låna pengar trots betalningsanmärkning, det är även möjligt att få ett lån med flera anmärkningar. Det är dock inte alla långivare som erbjuder ett lån trots anmärkning. Av den anledningen kan det vara bra att hitta för att sedan jämföra alla banker och långivare som erbjuder dig att låna pengar trots betalningsanmärkning. 

Vi anser att man ska inte ge upp sitt sökande trots en eller flera anmärkningar. Det ska dock vara en varning som inte får överses. Fallet är att svenskar som får betalningsanmärkningar och hamnar i skuldfällor, är ett växande problem. Vi anser att ett samlingslån eller ett nystartslån skulle vara på sin plats och hoppas att detta är anledningen till att personer med en skakig ekonomi, vill ta ett ytterligare lån.

Jämför innan du lånar pengar med betalningsanmärkning

Du bör alltid jämföra mellan flera långivare för att se vilka som ger den lägsta räntan för ett lån till de med betalningsanmärkningar. Vissa banker är dock mer motsträviga än andra och av den anledningen beviljar de inte lån där personen har en eller flera betalningsanmärkningar på sig.

Chansen att banken beviljar ett lån för dig med betalningsanmärkning är betydligt större under vissa omständigheter. Om du har en betalningsanmärkning samt saknar fast anställning kan man ta hjälp av en borgensman. Detta kan underlätta för dig med betalningsanmärkning att få ett lån. Det är långt ifrån omöjligt att få ett banklån beviljat trots att du har betalningsanmärkningar sedan tidigare och vi rekommenderar att du går genom en låneförmedlare.

En förekommande anledning till ett lån med anmärkning

Den vanligaste formen av lån för de som har betalningsanmärkningar är köp av fast egendom. Detta lån delas vanligen in i ett bottenlån, med en liten lägre ränta samt en längre amorteringstid. Vanligt är att bottenlånet ligger på runt 80-85 procent av hela lånebeloppet. Resten av lånet utgörs av det så kallade topplånet.

Topplånet har en lite högre ränta samt en kortare amorteringstid. Folk väljer oftast att vända sig till en bank när de har betalningsanmärkningar för att få hjälp med ett billigare lån för att betala av sitt dyra banklån. Det finns flera banker som erbjuder detta.